Ügyfeleink számára nem csak gazdag tapasztalati hátterünk jelent előnyt, de igyekszünk kényelmes, közvetlen kommunikációt teremteni– célunk, hogy hosszú távú, jól működő kapcsolatokat alakíthassunk ki.

Tisztában vagyunk ügyfeleink egyedi igényeivel. Kis közvetítő cégként minden ügyfelünk igényeinek megfelelően személyre szabjuk szolgáltatásainkat. Minden új kapcsolat elején fontosnak tartjuk letisztázni az Ön igényeit és eddigi kihívásait, hogy szolgáltatásunkat az ön elvárásainak megfelelően alakíthassuk.

Szolgáltatásaink:


OPTAVITA Állandó munkaerő közvetítés

Az OPTAVITA Magyarország egész területén biztosít állandó munkaerő közvetítést.

Mi ennek a folyamata?

Az Ön toborzási igényei pontos felmérése érdekében OPTAVITA szakemberei először egyeztetnek az üzlete releváns vezetőivel. Ebből kiindulva, dolgozunk majd azon, hogy megismerjük az Ön üzleti stratégiáját, céljait és a munkahelyi kultúrát. Ez lehetővé teszi, hogy felismerjük azokat a kulcsfontosságú készségeket, tudást és magatartást, amelyre a munkahelyére szűkséges pozíciókban szükség van. Az Ön OPTAVITA kapcsolattartója ez után küldi el az igényeinek legmegfelelőbb jelöltek rövid listáját. A szolgáltatásaink magában foglalják az interjúztatást, felmérést és garanciát is.


OPTAVITA Alkalmi munkaerő közvetítés

Az OPTAVITA Magyarország egész területén biztosít alkalmi munkaerő közvetítést.

Akár egy adott projekthez keres embert, szakvéleményre van szüksége vagy ideiglenesen magas erőforrás szükségletének kielégítése a cél, kivitelezők vagy ideiglenes munkaerő alkalmazása tökéletes kiegészítés lehet az állandó munkaeröje mellé.

Előnyök:
 • rugalmas és szakképzett munkaerő kritikus pillanatokra, a magas reakciós készségért
 • biztos költségvetés – Már a kezdetektől tisztában lehet minden költséggel és határidővel
 • Azonnali produktivitás
 • Minőségi készségek minden területen

OPTAVITA Vezető keresés

Ha felsővezetők kereséséről van szó a teljes üzleti szektor átvizsgálásával dolgozunk, amely minden szükséges információt biztosít ügyfeleink számára a legjobb döntés meghozatalához. Az OPTAVITA által biztosított felsővezető keresés folyamata általában 8 hétig tart. Az OPTAVITA garantálja az összes, a folyamaton keresztül alkalmazásra kerülő felső vezető kompetenciáját.

A folyamat:
 • Az ügyféllel közösen határozzuk meg a keresett munkakörhöz tartozó profilt és kiválasztjuk a kutatási stratégiát és célcsoportot
 • Ellenőrzünk minden potenciális jelöltet, aki rendelkezik a szükséges készségekkel és tapasztalattal
 • Kapcsolatba lépünk a jelöltekkel
 • Tapasztalt szakembereink személyes interjút tartanak az OPTAVITA-nál
 • A legmegfelelőbb jelöltekről részletes jelentés készül
 • Jelöltek bemutatása az ügyfélnek
 • Segítséget nyújtunk mind az ügyfélnek mind a jelölteknek a szerződés egyeztetésben

OPTAVITA Friss diplomás munkaerő keresés

Az OPTAVITA-nál folyamatosan frissülő adatbázisunkkal tartjuk számon a lendületes és tehetséges friss diplomásokat. A közösségi médián folytatott kampányaink és különböző felsőoktatási intézményekkel való közös együttműködésünknek hála fiatal és tehetséges munkaerő folyamatosan bővülő hálózatával rendelkezünk

Mi ennek a folyamata?

Az OPTAVITA-hoz friss diplomások életrajzuk és profiljuk frissítésével jelentkeznek. Diplomásainkat ez után meghívjuk egy nyílt jelentkezési folyamatra, amely kb. 3 hetet vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt részt vesznek egy előzetes szűrési folyamaton, telefonos interjún és ellenőrizzük a korábbi munkaviszonyukat/referenciáikat/végzettségüket. Végül továbbítjuk életrajzukat ügyfeleinknek.


Internetes hirdetések

Az OPTAVITA szakértelme a digitális marketing terén biztosítja, hogy az Ön hirdetései a lehető legtágabb közönséget érje el, növelje márkája népszerűségét és lehetővé teszi, hogy a célközönség számára elérhetőek legyenek értékei.

Az OPTAVITA személyre szabott reklámkampányaiban felhasználunk minden szakértelmünk a SEO, közösségi média és mobil hirdetések terén, annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb elemzést biztosíthassuk ügyfeleinknek a célközönség és reklámjaik kapcsolatáról. Ezzel biztosítva a pontos és gyors reakciót.

Az egyedi algoritmusaink lehetővé teszik hirdetéseink megosztási mintázatának elemzését, továbbá ösztönözi a célközönséget a hirdetés megosztására a közösségi médián.

Képzett média szakembereink olyan video alapú, mobil eszközökre tervezett tartalmakat készíthetnek, amelyek ügyfeleink reklámkampányának jelentős részét képezik majd. Ez lehetővé teheti ügyfeleink számára, hogy elvárásaikat és üzeneteiket úgy oszthassák meg jeleltjeikkel, hogy azok esetleg reagálhassanak erre a közösségi médián, videókon vagy tradicionálisabb csatornákon keresztül.OPTAVITA Fejlesztés & Tanácsadás

360° Értékelés

Az OPTAVITA-nál már a kezdetektől fogva használtuk a 360° értékelést. A 360° Értékelés egy olyan rendszer vagy folyamat, amely során minden egyes munkavállaló bizalmas és névtelen értékelést kapnak a velük dolgozó összes személytől. Ez azt jelenti, hogy a munkavállaló visszajelzéseket kap a közvetlen felettesétől, beosztottjaitól és munkatársaitól is. Tapasztalatunk szerint ez egy nagyon hatásos eszköz olyan munkavállalók számára, akik vezetői pozícióra vágynak.

Hartman személyiségprofil

Ez egy 45 kérdéses teszt, amely 4, színekkel jelölt, jól elkülöníthető motívum alapján mutatja be a személyiséget. A teszt segítségével munkavállalói belátást nyerhetnek személyiségükbe a munkahelyen és azon kívül is. Ez a teszt segíthet abban, hogy összhangba kerüljön a munkavállalók professzionális és viselkedési fejlődés terve.

Pszichometriai tesztek

Az OPTAVITA-nál toborzási és kiválasztási folyamatok során pszichometriai teszteket is alkalmazunk. Ezek a tesztek megkönnyítik a vezetés és HR kinevezéssel, fejlesztési tervekkel és belső személyes jellegű problémákkal kapcsolatos döntéseit.

Interjú tréningek

Ez a tréning olyan középvezetőkre összpontosít, akik a toborzásért felelnek.

A képzés során elsajátítják a legfontosabb elméleti és gyakorlati készségeket, amely szükséges a tudatos és hatékony munkaerő kiválasztáshoz.

On-site tanácsadás

Szakembereink csatlakoznak és beépülnek az ügyfél vállalatához és előre egyeztetett feladatokat látnak el az ügyfél számára. Koncentrálhatnak csak a toborzásra vagy szabályozásra, de végezhetnek ennél összetettebb feladatokat is.

Menedzsment audit

A módszerünk a már létező adottságokat és fejlesztendő területeket vizsgálja meg közelebbről. Segítünk felismerni minden kulcsfontosságú alkalmazottat a vállalatán belül és hozzáigazítani ezen alkalmazottak motivációit az üzleti stratégiához. Tapasztalt tanácsadóink az Ön rendelkezésére állnak, hogy segítsenek a tehetséggondozásban, a piaci változások következtében bekövetkező változások kezelésében, fúziós és felvásárlási folyamatokban, szervezeten belüli átalakításokban vagy stratégia váltásban.