Megbízók – Legyen a partnerünk

A nem megfelelő munkaerő felvétele átlagosan az alkalmazott első évi fizetésének 50 százalékának megfelelő veszteséget jelent a munkáltató cégnek, mely az alkalmazott betanításának, majd lecserélésének költségéből adódik, melyhez hozzájönnek még a hibák következményeként fellépő veszteségek, a kihagyott üzleti lehetőségek, illetve egyéb üzleti veszteségek.

Mi az OptaVita-nál tisztában vagyunk egy alkalmazott elhelyezkedésével járó kockázatokkal, mind a cégre, mind az egyénre vonatkozóan, legyen szó egy most induló start-up-ról, vagy egy már rég óta működő nagy cégről.

Egyedi hozzáállásunkat és ügyfeleinkkel való kapcsolatainkat azzal a céllal alakítjuk, hogy sikeres munkakapcsolatok alakuljanak, minimális kockázattal.

 

Álláskeresők – Munkánk az Ön karrierje

Mi az OptaVita-nál büszkék vagyunk álláskeresőinkkel kialakított kapcsolatainkra, melyek egész karrierekre kitejrednek, nem csak az Ön első munkakeresésére.

Feladatunk, hogy végig segítsük Önt az álláskeresés minden lépésénél, ellátva Önt tanácsokkal és hasznos tudnivalókkal, ahol csak szükséges. Tanácsadóink minden idejüket arra szánják, hogy megértsék az Ön pontos igényeit és céljait, melyek alapján feltérképezhetik az Ön erényeit és segíthetnek Önnek az esetleges hiányosságok és elmaradások pótlásában.